Background

Dagens Ret

Hent vores menu og bestillings apps her

DAGENS RETTER I APRIL

Dagens ret, mandag til og med søndag: DKK 99,-
Fredag 13 Apr.Svinekæber rødvins-braisseret med urter, hvid mos og gremulata med citron
Lørdag 14 Apr.Svinekæber rødvins-braisseret med urter, hvid mos og gremulata med citron
Søndag 15 Apr.Svinekæber rødvins-braisseret med urter, hvid mos og gremulata med citron
Mandag 16 Apr.Sweet lemon Chicken med stegte peberfrugter, sort peber og æg nudler
Tirsdag 17 Apr.Sweet lemon Chicken med stegte peberfrugter, sort peber og æg nudler
Onsdag 18 Apr.Mexicansk Chimichanga indbagt tortilla med oksekød, hertil guacamole og ris
Torsdag 19 Apr.Mexicansk Chimichanga indbagt tortilla med oksekød, hertil guacamole og ris
Fredag 20 Apr.Kalvetyksteg med Pebersauce, ristede kartofler og confiteret svampe
Lørdag 21 Apr.Kalvetyksteg med Pebersauce, ristede kartofler og confiteret svampe
Søndag 22 Apr.Kalvetyksteg med Pebersauce, ristede kartofler og confiteret svampe
Mandag 23 Apr.”Forloren Hare” med små kartofler, brun sky sauce stegte æbler
Tirsdag 24 Apr.”Forloren Hare” med små kartofler, brun sky sauce stegte æbler
Onsdag 25 Apr.Lakselasagne med spinat, ricottaost og Basilikum I cremet tomatsauce
Torsdag 26 Apr.Lakselasagne med spinat, ricottaost og Basilikum I cremet tomatsauce
Fredag 27 Apr.Boeuf Bourguignon med oksekød, bacon urter og rødvin med kartoffelmos
Lørdag 28 Apr.Boeuf Bourguignon med oksekød, bacon urter og rødvin med kartoffelmos
Søndag 29 Apr.Boeuf Bourguignon med oksekød, bacon urter og rødvin med kartoffelmos
Mandag 30 Apr.Æblebraiseret svinebryst, æbler, broccoli, rødløg, bacon i cremet salvie sauce
Tirsdag 01 MajÆblebraiseret svinebryst, æbler, broccoli, rødløg, bacon i cremet salvie sauce
Fredag 30 Apr.Tigerrejer og laks med cremet Linquini-pasta med cherrytomater og persillefrit

trorodthekitchen

Ring og bestil på 88 44 11 01

Se hele menukortet her..

Background