Background

Dagens Ret

DAGENS RETTER I  OKTOBER

Dagens ret, mandag til og med søndag: DKK 99,-
Tirsdag 03 okt.Indisk ”Tikka masala” Med marineret kylling, squash og ris
Onsdag 04 okt.Fiskefrikadeller med laks, små ristede kartofler, syltet spidskål salat og remo
Torsdag 05 okt.Fiskefrikadeller med laks, små ristede kartofler, syltet spidskål salat og remo
Fredag 06 okt.Dansk Peberhakkebøf med rodfrugter i urter, Kartoffelbrud og Pebersauce
Lørdag 07 okt.Dansk Peberhakkebøf med rodfrugter i urter, Kartoffelbrud og Pebersauce
Søndag 08 okt.Dansk Peberhakkebøf med rodfrugter i urter, Kartoffelbrud og Pebersauce
Mandag 09 okt.Pasta med ”Kantareller Ala creme” med tomat, persille og stegt kylling
Tirsdag 10 okt.Pasta med ”Kantareller Ala creme” med tomat, persille og stegt kylling
Onsdag 11 okt.Mexicansk buritto med krydert oksekød, guacamole, og gule ris
Torsdag 12 okt.Mexicansk buritto med krydert oksekød, guacamole, og gule ris
Fredag 13 okt.Farseret unghanebryst med kartoffelbrud m. persille stegte rodfrugter og pebersauce
Lørdag 14 okt.Farseret unghanebryst med kartoffelbrud m. persille stegte rodfrugter og pebersauce
Søndag 15 okt.Farseret unghanebryst med kartoffelbrud m. persille stegte rodfrugter og pebersauce
Mandag 16 okt.Stegt laks med små kartofler, Perlebygsrisotto med selleri, tomat og persille
Tirsdag 17 okt.Stegt laks med små kartofler, Perlebygsrisotto med selleri, tomat og persille
Onsdag 18 okt.Pasta Penne Pomodoro med basilikum, bøffelmozzarella, stegt Laks med pesto
Torsdag 19 okt.Pasta Penne Pomodoro med basilikum, bøffelmozzarella, stegt Laks med pesto
Fredag 20 okt.Coq au vine med kyllingebryst, svampe, perleløg, timian og kartoffelmos
Lørdag 21 okt.Coq au vine med kyllingebryst, svampe, perleløg, timian og kartoffelmos
Søndag 22 okt.Coq au vine med kyllingebryst, svampe, perleløg, timian og kartoffelmos
Mandag 23 okt.Tigerrejer og laks med cremet Linquini-pasta med cherrytomater og persillefrit
Tirsdag 24 okt.Tigerrejer og laks med cremet Linquini-pasta med cherrytomater og persillefrit
Onsdag 25 okt.Fajita med kylling og ris, Rødløg og peber, revet ost og Guacamole
Torsdag 26 okt.Fajita med kylling og ris, Rødløg og peber, revet ost og Guacamole
Fredag 27 okt.Langtidstegt kalvesteg i 12 timer, gratineret Spinat, urte Kartofler og bearnaise
Lørdag 28 okt.Langtidstegt kalvesteg i 12 timer, gratineret Spinat, urte Kartofler og bearnaise
Søndag 29 okt.Langtidstegt kalvesteg i 12 timer, gratineret Spinat, urte Kartofler og bearnaise
Mandag 30 okt.”Forloren Hare” med små kartofler, brun sky sauce stegte æbler og grønkål
Tirsdag 31 okt.”Forloren Hare” med små kartofler, brun sky sauce stegte æbler og grønkål

trorodthekitchen

Ring og bestil på 88 44 11 01

Se hele menukortet her..

Background