Background

MORTENS AFTEN
10. november 2017

FORRET
Dild-rimmet laks
med krydderurtesalat, saltet agurk, rugbrødsknas og peberrodsskum
HOVEDRET
Fransk Canard Berberi-andebryst
med rustik rødkål, sød tranebærkompot, brune og hvide kartofler og andesauce
DESSERT
Gammeldaws æblekage
af sensommerens æbler fra Frydenlund plantage med ristede makroner
BRØD
Surdejsbolle med kerner fra The Bakery
PRIS PER PERSON
Hovedret DKK 145.-
2 retter DKK 180.-
3 retter DKK 199.-
 AFHENTNING
Trørød:
Afhent: Trørød Torv, 2950 Vedbæk
Afhentningstidspunkt: 10. november mellem kl. 17.00 – 17.30
Maden kan færdiggøres med en ovn, en gryde og vores medfølgende instrukser.

Send os en forespørgsel eller din bestilling her.
Background

Send os en forespørgsel eller din bestilling her.

Dit navn (skal udfyldes)
Din e-mail (skal udfyldes)
Eventuel virksomhed
Adresse (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Vælg menu eller anledning (skal udfyldes)

Dato (skal udfyldes)

Personantal (skal udfyldes)

Spisetidspunkt

Eventuel besked (Skriv eventuelt dine tilvalg her)