3 – 5 Retters Menu – tallerkenanrettes

Forret
Rimet Laksefilet med Ærtepure, rørt Creme fraiche med Purløg & Rødløg,
ristede Paranødder, tørrede Hvidløgsflager & Karse

Mellemret 
Tynde Skiver af Parmaskinke” Crudo” med friskhøvlet Parmesan, Rucola & koldpresset Olivenolie

Hovedret
Grillet Canadisk Ribeye med Pommes Anna, garniture af Haritcot vert, Saltmandler, råsyltede Rødløg & Balsamico.
Hertil kraftig Rødvinsglace på egen Kalvefond *

Ost
Italiensk Tallegio med Honningmarinerede Nødder & Abrikos Peccorino med karamelliseret Pæremarmelade

Dessert
Klassisk Vanillje Creme Brulé serveret i små skåle Hertil Chokoladetrøffel & årstidens bær

Menuen serveres med hjemmebagt Brød & Smør

3 retter Pris pr. pers. Kr. 259.-   •   Mindre end 15 personer + 20 %

4 retter Pris pr. pers. Kr. 279.-   •   Mindre end 15 personer + 20 %

5 retter Pris pr. pers. Kr. 299.-   •   Mindre end 15 personer + 20 %

Tilvalg:* Grillet Kalvemørbrad pris pr. person Kr. 10.-

Børn under 10 år: Minus 50% Små børn: Sprøde Grøntsagstænger, saftige Frikadeller & hjemmelavet Chokolademousse á Kr. 95.-
[form catering]