Our Blog

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur

(mere…)

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur

(mere…)

It’s our challenges and obstacles that give us layers of depth and make us interesting. Are they fun when they happen? No. But they are what make us unique. And that’s what I know for sure… I think.

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur

(mere…)

The following post is testing the basic HTML elements that can be used in WordPress Easily.

(mere…)

takeawayfront

The Kitchen – siden 1999

Mad & Kærlighed
I november 2013 var det 14 år siden vi åbnede butikken i Charlottenlund.

Med visionen om en simpel mad-ud-af-huset deli, hvor eksklusiv restaurationsmad til alle – kombineret med kvik personlig service var byggestenene, startede vi i 1999 The Kitchen Take Away butikken på Jægersborg Allé i Charlottenlund. Uden vægge at gemme sig bag, var butikken et køkken uden hemmeligheder, og højlydt kokkejargon, køkkenredskaber i et væk og “bonryk”, understregede vores 2 key words: mad & kærlighed.
Et par år senere, betød den store efterspørgsel på vores (k)ærlige mad, at vi startede en ny særskilt catering- og firmafrokostafdeling i større køkkenfaciliteter på Frederiksberg.
Endelig, bidrog vores behov for at pleje og nurse kunderne “in house”, til at vi flyttede til skønne, lyse og stilfulde selskabslokaler på Strandvejen ved Hellerup i 2005.  Her i vores dejlig store og lyse køkken på Strandvejen, producerer vi i dag alle menuer til catering, firmafrokoster, selskabslokaler, m.m.

Som da vi startede i 1999, udgør vi stadig begge en synlig del i den daglige mad-produktion og virksomhedsdrift, i begge afdelinger. Med 2 aktive drengebørn på hjemmefronten, samme stramme margener i dagligdagen som andre mennesker samt egen virksomhed, har der aldrig været plads til store armbevægelser og fancy direktør-vaner. Med flid og arbejdssomhed har vi valgt at inspirere vores medarbejdere, og kun via vores daglig tilstedeværelse og som del af arbejdsteamet, sikrer vi os at de grundlæggende principper som vi tror på, opfyldes og udleves hver dag.

Vores branche-erfaring og arbejdsforløb, beskrives af en kreativ god ven således:
“Du tager et styk kok med erfaring fra store og små køkkener i København. Så tager du et styk tjener med store ambitioner. Og sender dem begge til London ved 15 grader og til Thailand ved 37 grader. Tag dem hjem og lad dem hvile. Find en hyggelig, lille butik i Charlottenlund. Pensl væggene og smør lokalet med sparsom, men pænt design. Hold gryden i kog.
Tilsæt herefter mange års hårdt arbejde, kassevis af friske vagtplaner, et utal af tidlige timer på grønttorvet og nogle liter kold cola. Drys over med flere og flere kunder, to håndfulde gode medarbejdere – og kombinér eventuelt med firmafrokost og lidt catering for store danske virksomheder. Nyd smagen.
Til sidst pyntes der med umanérligt lækre selskabslokaler på Strandvejen og en hjemmeside med masser af indhold. Ved siden af anbefales det at få en lille Nicolai og en lidt større Frederik og holde dem varme med kildeture og en spandfuld Lego.”

09/24/2013

Nordisk Buffet

Sådan leveres vores buffet

Buffetanrettes på pæne fade, lige til at stille på bordet.
De lune retter leveres i termokasser, eller du kan vælge selv at varme dem.
Buffetanret de kolde og varme retter samtidig, således at gæsterne tager lidt af det hele. Desserten buffetanrettes for sig.

Let Nordisk Buffet

Rimet Laks med Ærtepuré, Rørt Creme Fraiche, Ristede Hasselnødder & brændte Hvidløg
Ishavsrejer marineret i dansk Æblecider og vendt med sprød Bladselleri, Æble, Skalotteløg & Dild
Skagensskinke i skiver & rørt mild bornholmsk Hytteost med Karsefrø & Radise Crudité
Speltkernesalat med Jordskokker, Fennikel, ristede Svampe, Spinat & dansk mild Hø Ost af Naturmælk
Vildemose Kartofler vendt med Æg, Radiser, Løvstikke, flækkede Hvedekerner i Purløgs-Skyrcreme
Saltbagte Rødbeder fra Gotland med Frissésalat & Pære vendt i Honningdressing & ristet Valnøddedrys
Himmerland Kalvesteg smurt med Urtesalt
Svinemørbrad fra nordjyske Gårde – marineret i Urter & bornholmsk Sennep
Lun cremet Sauce på Peberrod ”Nordens Chili”, på egen Hønsefond
Desserten
Egnsoste fra jyske Gårde med Stikkelsbærkompot, 2 Slags
Nordens Æbletærte bagt med danske Øko-Æbler & kandiserede Valnødder

Buffeten serveres med Surdejs Maltbrød & Smør
Pris pr. person Kr. 269.- Mindre end 15 personer + 20 %
Pris pr. person uden Dessert & Ost Kr. 229.-
Mindre end 15 personer + 20 %

Tilkøb pr. pers.: Tilkøb af flere Rejer: 50 g. pr. person Kr. 30.-
Børn under 10 år: minus 50%
Små børn: Sprøde Grøntsagstænger, saftige Frikadeller & hjemmelavet Chokolademousse á Kr. 95.-

 

Top