menu3 – 5 Retters Menu

Menuen færdiggøres, varmes og anrettes på tallerkener, let og nemt – af dig med vores instrukser.

Menu

Forret
Rimet Laksefilet med Ærtepure, rørt Creme fraiche med Purløg & Rødløg, ristede Parnødder, tørret Hvidløgsflager & Karse.

Mellemret 
Tynde Skiver af Parmaskinke” Crudo” med friskhøvlet Parmesan, Rucola & koldpresset Olivenolie.

Hovedret
Grillet Canadisk Ribeye med Pommes Anna med garniture af H. vert, saltmandler, råsyltet Rødløg & Balsamico. Hertil kraftig Rødvinsglace på egen Kalvefond *

Ost
Italiensk Tallegio med Honningmarineret Nødder & Abrikos
Peccorino med karamelliseret Pæremarmelade

Dessert
Klassisk Vanillje Creme Brulé serveret i små skåle (du kan selv brænde dem efter ønske). Hertil Chokoladetrøffel & årstidens bær.

Menuen serveres med hjemmebagt Brød & Smør

3 retter, pr. pers. Kr. 259.- – Mindre end 15 pers. + 20%
4 retter, pr. pers. Kr. 279.- – Mindre end 15 pers. + 20%
5 retter, pr. pers. Kr. 299.- – Mindre end 15 pers. + 20%

* Grillet Kalvemørbrad pris pr. person Kr. 10.-