Sommerbuffet 2014 … til studenterfesten, havefesten, m.m.

Fisken & De Grønne Sunde
Peberrodsskyr, Rugbrødscroutoner & Brøndkarse
Salat af store Scampi-Rejer vendt med Hummer-Mayonnaise, friske Urter & sprøde grønne Asparges
Blomkålsflager med Spidskål, tørrede Tranebær, ristede Hasselnødder, friskbælgede Ærter & Hytteostdressing
Kartoffelsalat med sød Selleri, Perlespelt, Radisser vendt i koldpresset Rapsolie & Karse
Sommersalat af hjertesalater toppet med Babytomater, Croutoner, dansk Salatost & Bornholmsk Sennepsvinaigrette
Det varme & Dressingen
Kalvesteg marineret med Løvstikke & sort Peber
Bornholmer-Hanestykker stegt med Urtesalt
Grøn Sommerpesto med ”et hav af” Persille
Kagen & Tærten
Rabarbertærte med Merengs Kys & Chokolade ”Jord”
Rig Chokoladekage med Rødsukker Ruste-Ribs

Pris pr. pers. Kr. 285.-   •   Pris pr. pers. uden dessert & Ost Kr. 249.-  •  Mindre end 15 personer + 20 %

Børn under 10 år: minus 50%

Små børn: Sprøde Grøntsagstænger, saftige Frikadeller & hjemmelavet Chokolademousse á Kr. 95.-

Tilkøb pr. pers. • Tilkøb af flere Rejer: 50 g. pr. person Kr. 30.-

 Sådan leveres vores buffet…

Buffetanrettes på pæne fade, lige til at stille på bordet. De lune retter leveres i termokasser, eller du kan vælge selv at varme dem. Buffetanret de kolde og varme retter samtidig, således at gæsterne tager lidt af det hele. Desserten buffetanrettes for sig.
[form catering]