Background

Dagens Ret

Hent vores menu og bestillings apps her

DAGENS RETTER I JANUAR

Dagens ret, mandag til og med søndag: DKK 115,-
Mandag 06 JAN.Bouef saute stroganoff med røget chipotle, svampe, bacon og kartoffelmos
Tirsdag 07 JAN.Bouef saute stroganoff med røget chipotle, svampe, bacon og kartoffelmos
Onsdag 08 JAN.Fish and chips af Torskefilet, Cremet tatar sauce og Pommes fritter og citron
Torsdag 09 JAN.Fish and chips af Torskefilet, Cremet tatar sauce og Pommes fritter og citron
Fredag 10 JAN.Tagliatelle med stegt oksemørbrad, i cremet svampesauve og persille
Lørdag 11 JAN.Tagliatelle med stegt oksemørbrad, i cremet svampesauve og persille
Søndag 12 JAN.Tagliatelle med stegt oksemørbrad, i cremet svampesauve og persille
Mandag 13 JAN.Kathmandu Nepalesisk krydder kylling stykker med cashewnødder og fløde
Tirsdag 14 JAN.Kathmandu Nepalesisk krydder kylling stykker med cashewnødder og fløde
Onsdag 15 JAN.Tigerrejer og laks med cremet Linquini-pasta med cherrytomater og persillefrit
Torsdag 16 JAN.Tigerrejer og laks med cremet Linquini-pasta med cherrytomater og persillefrit
Fredag 17 JAN.Kalveragout af Gastrotyksteg, let spicy med gulerødder og kartoffel-sellerimos
Lørdag 18 JAN.Kalveragout af Gastrotyksteg, let spicy med gulerødder og kartoffel-sellerimos
søndag 19 JANKalveragout af Gastrotyksteg, let spicy med gulerødder og kartoffel-sellerimos
Mandag 20 JAN.Kylling sweet Lemon med Haricouvert, peberfrugt og chili hertil ris
Tirsdag 21 JAN.Kylling sweet Lemon med Haricouvert, peberfrugt og chili hertil ris
Onsdag 22 JAN.Tigerrejer og laks med cremet Linquini-pasta med cherrytomater og persillefrit
Torsdag 23 JAN.Tigerrejer og laks med cremet Linquini-pasta med cherrytomater og persillefrit
Fredag 24 JAN.Klassisk Ossobuco med danske selleri, vinter gulerod, persille og kartoffelmos
Lørdag 25 JAN.Klassisk Ossobuco med danske selleri, vinter gulerod, persille og kartoffelmos
Søndag 26 JAN.Klassisk Ossobuco med danske selleri, vinter gulerod, persille og kartoffelmos
Mandag 27 JAN.Pasta penne ala Roma, kalvekød, champignon og cremet tomatsauce.
Tirsdag 28 JAN.Pasta penne ala Roma, kalvekød, champignon og cremet tomatsauce.
Onsdag 29 JAN.Tigerrejer og laks med cremet Linquini-pasta med cherrytomater og persillefrit
Torsdag 30 JAN.Tigerrejer og laks med cremet Linquini-pasta med cherrytomater og persillefrit
Fredag 31 JAN.Lam ”Daube Provencale” Lam i kasserolle med masser af urter og kartofler

trorodthekitchen

Ring og bestil på 88 44 11 01

Se hele menukortet her..

Background