Background

Dagens Ret

Hent vores menu og bestillings apps her

DAGENS RETTER I FEBRUAR

Dagens ret, mandag til og med søndag: DKK 99,-
mandag 04 feb.”Kitchen´s stroganoff” med oksekød, marksvampe og mos med Persillepesto
Tirsdag 05 feb.”Chef Prem” Chicken Tikka Masala med marineret kylling, Squash hertil ris
Onsdag 06 feb.Fish and chips af Torskefilet, Cremet tatar sauce og Pommes fritter og citron
Torsdag 07 feb.Fish and chips af Torskefilet, Cremet tatar sauce og Pommes fritter og citron
Fredag 08 feb.Coq au vine med kyllingebryst, svampe, småløg, timian og kartoffelmos
Lørdag 09 feb.Coq au vine med kyllingebryst, svampe, småløg, timian og kartoffelmos
Søndag 10 feb.Coq au vine med kyllingebryst, svampe, småløg, timian og kartoffelmos
Mandag 11 feb.Trørød torvs Chili con carne med dansk oksekød, flere bønner og basmati ris
Tirsdag 12 feb.Trørød torvs Chili con carne med dansk oksekød, flere bønner og basmati ris
Onsdag 13 feb.Kyllingebryst med confiteret svampe, Peberrodssauce og rosemarin kartofler
Torsdag 14 feb.Kyllingebryst med confiteret svampe, Peberrodssauce og rosemarin kartofler
Fredag 15 feb.Krydderhakkebøf med stegte rodfrugter, bøgehatte og mild pebersauce
Lørdag 16 feb.Krydderhakkebøf med stegte rodfrugter, bøgehatte og mild pebersauce
Søndag 17 feb.Krydderhakkebøf med stegte rodfrugter, bøgehatte og mild pebersauce
Mandag 18 feb.Thai rød karry med stegt kyllingefilet, stegte grøntsager, kafir limeblade og ris.
Tirsdag 19 feb.Thai rød karry med stegt kyllingefilet, stegte grøntsager, kafir limeblade og ris.
Onsdag 20 feb.Tiger og laks med cremet hummersauce, linquini-pasta med cherrytomater
Torsdag 21 feb.Tiger og laks med cremet hummersauce, linquini-pasta med cherrytomater
Fredag 22 feb.Svinekæber rødvins-braisseret med urter, hvid mos og gremulata med citron
Lørdag 23 feb.Svinekæber rødvins-braisseret med urter, hvid mos og gremulata med citron
Søndag 24 feb.Svinekæber rødvins-braisseret med urter, hvid mos og gremulata med citron
Mandag 25 feb.”Butterchicken” kylling i cremet indisk sauce med mandler, grønt og ris
Tirsdag 26 feb.”Butterchicken” kylling i cremet indisk sauce med mandler, grønt og ris
Onsdag 27 feb.Tagliatelle pasta med kalvekød og cremet svampesauce med parmesan
Torsdag 28 feb.Tagliatelle pasta med kalvekød og cremet svampesauce med parmesan
Fredag 29 feb.Tagliatelle pasta med kalvekød og cremet svampesauce med parmesan

trorodthekitchen

Ring og bestil på 88 44 11 01

Se hele menukortet her..

Background