Background

Dagens Ret

Hent vores menu og bestillings apps her

DAGENS RETTER I OKTOBER

Dagens ret, mandag til og med søndag: DKK 99,-
Søndag 30. sept.Hakkedreng med skovens kanteral a la creme med rosmarinkartofler
Mandag 1. okt.Kylling i kokoscremet Thai-karry med ris og chutney
Tirsdag 2. okt.Kylling i kokoscremet Thai-karry med ris og chutney
Onsdag 3. okt.Fish and chips af Torskefilet, Cremet tatar sauce og Pommes fritter og citron
Torsdag 4. okt.Fish and chips af Torskefilet, Cremet tatar sauce og Pommes fritter og citron
Fredag 5. okt.Stegt unghanebryst svøbt i serrano med mozzarella & perlebyg-risotto med stegte svampe, parmesan
Lørdag 6. okt.Stegt unghanebryst svøbt i serrano med mozzarella & perlebyg-risotto med stegte svampe, parmesan
Søndag 7. okt.Stegt unghanebryst svøbt i serrano med mozzarella & perlebyg-risotto med stegte svampe, parmesan
Mandag 8. okt.Bouef saute stroganoff af kalvekød, tomatiseret sauce og kartoffelmos
Tirsdag 9. okt.Bouef saute stroganoff af kalvekød, tomatiseret sauce og kartoffelmos
Onsdag 10. okt.Fish and chips af Torskefilet, Cremet tatar sauce og Pommes fritter og citron
Torsdag 11. okt.Fish and chips af Torskefilet, Cremet tatar sauce og Pommes fritter og citron
Fredag 12. okt.Rødvinsbraiserede svinekæber med sommergrønt, grov mos og skysauce. med jordskokkechips
Lørdag 13. okt.Rødvinsbraiserede svinekæber med sommergrønt, grov mos og skysauce. med jordskokkechips
Søndag 14. okt.Rødvinsbraiserede svinekæber med sommergrønt, grov mos og skysauce. med jordskokkechips
Mandag 15. okt.Chili con carne med fire slags bønner, ris, cremefraiche og guacamole
Tirsdag 16. okt.Chili con carne med fire slags bønner, ris, cremefraiche og guacamole
Onsdag 17. okt.Fish and chips af Torskefilet, Cremet tatar sauce og Pommes fritter og citron
Torsdag 18. okt.Fish and chips af Torskefilet, Cremet tatar sauce og Pommes fritter og citron
Fredag 19. okt.Skiver af italiensk Porcetta med grillede grøntsager i pesto & Tagliatellepasta
Lørdag 20. okt.Skiver af italiensk Porcetta med grillede grøntsager i pesto & Tagliatellepasta
Søndag 21. okt.Skiver af italiensk Porcetta med grillede grøntsager i pesto & Tagliatellepasta
Mandag 22. okt.Forloren hare med smørstegte kartofler, mormorsauce og ribsgelé
Tirsdag 23. okt.Forloren hare med smørstegte kartofler, mormorsauce og ribsgelé
Onsdag 24. okt.Fish and chips af Torskefilet, tatarsauce og Pommes fritter og citron
Torsdag 25. okt.Fish and chips af Torskefilet, tatarsauce og Pommes fritter og citron
Fredag 26. okt.Coq au vin med marksvampe, syltede rødløg og mos med persillepesto. Hertil tomatsalat
Lørdag 27. okt.Coq au vin med marksvampe, syltede rødløg og mos med persillepesto. Hertil tomatsalat
Søndag 28. okt.Coq au vin med marksvampe, syltede rødløg og mos med persillepesto. Hertil tomatsalat
Mandag 29. okt.Krebinet med stuvet spidskål og smørbrasede persillekartofler
Tirsdag 30. okt.Krebinet med stuvet spidskål og smørbrasede persillekartofler
Onsdag 31. okt.Fish and chips af Torskefilet, Cremet tatar sauce og Pommes fritter og citron

trorodthekitchen

Ring og bestil på 88 44 11 01

Se hele menukortet her..

Background