Catering

Italiensk for øvede Maver …

Det kolde
Salat Caprese med Mozzerallakugler, Pesto & marineret Salat
Håndskåret Kalvecarpaccio med sort Trøffelolie & friskhøvlet Parmesan
Tuncarpaccio med Rucola & Citronolie fra Capri
”Pasta Franchaise” med ristede Karl Johan Svampe, frisk Persille & masser af Parmesan
Lufttørret Skinke ”Crudo”
Salami Picante
Frisk Buffalo Mozzarella
Store grønne Dolce Oliven
Det varme
Helstegt Kalvesteg vendt i Citron, Hvidløg & Timiansalt
Porchetta – helstegt Rosmarinfarseret Svinesteg
Rosmarinbagte Kartofler
Osten & Desserten
Italienske Oste – Peccorino & Tallegio med Figner
Tiramisu med Tia Maria – den lokale kaffelikør

Buffeten serveres med hjemmebagt Foccacie med Havsalt & Rosmarin

Pris pr. pers. Kr. 259.-    Pris pr. pers. uden dessert & ost  Kr. 239.-    Mindre end 15 personer + 20 %

Børn under 10 år: minus 50%
Små børn:
Sprøde Grøntsagstænger, saftige Frikadeller & hjemmelavet Chokolademousse á Kr. 95.-

Sådan leveres vores buffet…

Buffetanrettes på pæne fade, lige til at stille på bordet. De lune retter leveres i termokasser, eller du kan vælge selv at varme dem. Buffetanret de kolde og varme retter samtidig, således at gæsterne tager lidt af det hele. Desserten buffetanrettes for sig.
[form catering]