Frokostmenu

Menu uge 02

Mandag Coq au Vin med Kartoffelmos & frisk Urtedrys

Vegetar: Porretærte med Ost & Pesto

Pastasalat med Tomat, Mandler, Feta & Oliven i rød soltørret Tomatpesto

• Paté med Cornichoner • Skinke med sød Sennepscreme

Grønne Salater med Tomat, Agurk, Artiskok, Persille & Kryddertomat Dressing  

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød samt Smør


Tirsdag

Koteletter i Fad i kraftig Tomatsauce med Kartofler vendt i Smør & frisk Persille

Vegetar: Fyldt Peberfrugt

Cole Slaw med Kokos, Gulerod, Hvidkål & Rødbede i frisk Appelsinsaft

Hønsesalat med Asparges • Røget Laks med Dildcreme

Udvalg af Oste med Druer Grønne Salater med fyldte Portobellosvampe, Rosiner, Peberfrugt, Gulerod, Broccoli & Ranche dressing 

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød


Onsdag

Toscana Laks med lun Bulgursalat, Citrondressing & Rosmarin

Vegetar: Kikærtebøf med lun Bulgursalat, Citrondressing & Rosmarin

Sprød Blomkålsalat med mild Gedeost, Radicchio, Valdøddesmulder & Honningvinaigrette

Hamburgerryg med Italiensk Salat • Leverpostej med syltede Agurker

Chokoladekage med Hasselnødder

Grønne Salater med saltbagte Mandler, Blomkål, Kinaradise, Squash &Thousand Island dressing  

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Torsdag Hot Spot Chili con Carne med Ris & Creme Fraiche

Vegetar: Veggie ”Kong Arne” med Ris

Kartoffelsalat med Sesam, Rødløg, Bønner, frisk Persille & grov Sennepsdressing med Citron

• Cremet Æggesalat • Roastbeef med Pickles & Peberrod

Grønne Salater med Kokos, Majs, Ærter, Bønner & Olie Eddike dressing

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød


Fredag Stegt Flæsk med små Kartofler & hvid ”Peter-sille-sovs…”

Vegetar: Falaffel med Ratatouille

Quinoa-Salat med Kikærter, Abrikos, frisk Bredbladet Persille, Mandler & Akaciehonningdressing

• Tex Mex Skinkesalat med Majs, Peber & Cayennedressing • Kyllingepølse med Oliven, Rødløg & Agurk

 Grønne Salater med Jalapenos, Oliven, Rødløg, Agurk & Sauce Tatar

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød