kundeoplevelser

Menu uge 03

Mandag Hot Pot Thai Kylling i Karry med Limeblade, Squash, Løg, Pastinak & Ris

Vegetar: Fried Noodles med sprøde Grøntsager Chrunchy Tomatsalat med ristet Chili, syltede Persillerod & Hjertesalat 

• Asiatisk Hønsesalat med Citrongræs & Sesamdressing

• Mortadella med Aioli & små Oliven (sten kan forekomme)

Grønne Salater med Kikærter, Squash, Hvidkål, Gulerod & Kryddertomat Dressing  

Hjemmebagt Tomat Foccacia & Bagerens luksus Kernerugbrød samt Smør

 

 

Tirsdag Mormor´s Mørbradgryde med Øko-Svin, Chorizo, Svampe, Gulerod, rød Peberfrugt & Mos   

Vegetar: Ratatouille med Svampe, Gulerod, rød Peberfrugt & Mos   Energizer Salat af revet Hvidkål, Appelsin, Nødder & Avokadodressing

• Tunmousse med sorte Balugalinser, Kapers, Dild & hakket Rødløg

• Farseret Kalkun med mild Salviecreme  

Blandede Franske & Danske Oste med Druer

Grønne Salater med Agurk, Tomat, Peberfrugt, Selleri & Ranche Dressing 

Hjemmebagt Gulerodsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

 

Onsdag Fiskefrikadeller med små Dildkartofler, Timiangulerødder, grov Remo med Ingefær & Citron     

Vegetar: Quinoa med Spidskål, Æble & Citronskal

Bagte Rødbeder vendt med hakket frisk Grønkål, Vinaigrette, drysset med Kerner, Feta & marineret Æble

• ½ Æg & Tomat med Karse & Kryddermayo

• Dansk Rullepølse med Sky & Løg  

Appelsinkage med Creme Cheese Topping 

Grønne Salater med Rugkerner, Rosenkål, Hvidkål, Kørvel &Thousand Island Dressing  

Hjemmebagt Ciabatta med Durum & Bagerens luksus Kernerugbrød

 
 

Torsdag Farsbrød med Ærter, Løg, Rodfrugter & Kartofler

Vegetar: Risotto med Svampe & Gremolata

Klassisk Kartoffelsalat med hvid Dressing, soltørret Tomat, Purløg & Forårsløg 

• Hjemmelavet Leverpostej med frisk Agurk & Cornichoner

• Sønderjysk Spegepølse med Remo & ristet Løg   

Grønne Salater med Tomat, Majs, Champignon, Persille & Olie Eddike Dressing

Hjemmebagt Malt Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Fredag The Kitchen Lasagne med kraftig Tomatsauce & krydret Bechamelsauce     

Vegetar: ”Melansane Parmegano” – klassisk Auberginelasagne¨

Cous Cous Salat med bagte Grøntsager & Krydder Pesto

• Stegt Kylling vendt med syltet Løg & Gribiche

• Roastbeef med Tomat & Peberrod

Grønne Salater med Bønner, Agurk, Spirer, Ærter & Sauce Tatar

Hjemmebagt koldhævet Surdejsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød