Background

MORTENS AFTEN
10. november 2018

FORRET
Skiver af Færøsk rimet laks
med Kørvel, , rugbrødsknas og citrus skum

HOVEDRET
Marineret Stegt Berberi-andebryst (Fennikel og honning) ca. ½ bryst pr. pers.
med The Kitchen´s rødkål,
Kold anderilette (confiteret andelår vendt med timian og skalotteløg)
hvide kartofler
og klassisk andesauce lavet på egen andefond

DESSERT
Luksus Chokoladekage af Belgisk mørk chokolade
Med Nødde crumbel og syltet æble

BRØD
Surdejsbolle med kerner fra The Bakery

PRIS PER PERSON
Hovedret DKK 149.-
2 retter DKK 189.-
3 retter DKK 199.-

 AFHENTNING OG BESTILLING
Skal bestilles senest d. 9 november
Afhent: Trørød Torv, 2950 Vedbæk
Afhentningstidspunkt: 10. november mellem kl. 15.00 – 17.00

Send os en forespørgsel eller din bestilling her.
Background

Send os en forespørgsel eller din bestilling her.

Dit navn (skal udfyldes)
Din e-mail (skal udfyldes)
Eventuel virksomhed
Adresse (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Vælg menu eller anledning (skal udfyldes)

Dato (skal udfyldes)

Personantal (skal udfyldes)

Spisetidspunkt

Eventuel besked (Skriv eventuelt dine tilvalg her)

Top