Background

catering_thekitchen

Mortensaften 2019

Mortens aften 10. november 2019
Menu

FORRET
Cremet Laksetatar af Færøsk laks
Vendt med danske æbler, dild og skalotteløg
Hertil smørstegt Hvedecruton, Purløgsmayo og selleriknas

HOVEDRET
Klassisk Fransk Berberi andebryst tilberedt Sousvide og skindstegt
med The Kitchen´s rødkål med tranebær.
Lun karmeliseret selleripuree og dampede kartofler
Hertil kraftig andesky 

DESSERT
Chokolademousse med Baylis og appelsin
og Passionsmousse, hertil Nøddecrumble

BRØD
Surdejsbolle med kerner fra The Bakery

PRIS PER PERSON
Hovedret DKK 149.-
2 retter DKK 189.-
3 retter DKK 199.-

 AFHENTNING OG BESTILLING
Skal bestilles senest d. 9 november
Afhent: Trørød Torv, 2950 Vedbæk
Afhentningstidspunkt: 10. november mellem kl. 15.00 – 17.00

Maden kan færdiggøres med en ovn, en gryde og vores medfølgende instrukser.

Send os en forespørgsel eller din bestilling her.
Background
Send os en forespørgsel eller din bestilling her.
Dit navn (skal udfyldes)
Din e-mail (skal udfyldes)
Eventuel virksomhed
Adresse (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Vælg menu eller anledning (skal udfyldes)

Dato (skal udfyldes)

Personantal (skal udfyldes)

Spisetidspunkt

Eventuel besked (Skriv eventuelt dine tilvalg her)

Background

Ring for yderligere information på 88 44 11 01