Catering

Let Nordisk Buffet 2015

Fisken & De Grønne Sunde
Rimet Laks med Ærtepuré, Rørt Creme Fraiche, Ristede Hasselnødder & brændte Hvidløg
Ishavsrejer marineret i dansk Æblecider og vendt med sprød Bladselleri, Æble, Skalotteløg & Dild
Skagensskinke i skiver & rørt mild bornholmsk Hytteost med Karsefrø & Radise Crudité
Speltkernesalat med Jordskokker, Fennikel, ristede Svampe, Spinat & dansk mild Hø Ost af Naturmælk
Vildemose Kartofler vendt med Æg, Radiser, Løvstikke, flækkede Hvedekerner i Purløgs-Skyrcreme
Saltbagte Rødbeder fra Gotland med Frissésalat & Pære vendt i Honningdressing & ristet Valnøddedrys
Det varme & Saucen
Himmerland Kalvesteg smurt med Urtesalt
Svinemørbrad fra nordjyske Gårde – marineret i Urter & bornholmsk Sennep
Lun cremet Sauce på Peberrod ”Nordens Chili”, på egen Hønsefond
Osten & Tærten
Egnsoste fra jyske Gårde med Stikkelsbærkompot, 2 Slags
Nordens Æbletærte bagt med danske Øko-Æbler & kandiserede Valnødder

Buffeten serveres med hjemmebagt maltbrød & koldhævet surdejsbrød

Pris pr. pers. Kr. 239.-   •   Pris pr. pers. uden dessert & Ost Kr. 209.-  •  Mindre end 15 personer + 20 %

Børn under 10 år: minus 50%

Små børn: Sprøde Grøntsagstænger, saftige Frikadeller & hjemmelavet Chokolademousse á Kr. 95.-

Tilkøb pr. pers. • Tilkøb af flere Rejer: 50 g. pr. person Kr. 30.-

 Sådan leveres vores buffet…

Buffetanrettes på pæne fade, lige til at stille på bordet. De lune retter leveres i termokasser, eller du kan vælge selv at varme dem. Buffetanret de kolde og varme retter samtidig, således at gæsterne tager lidt af det hele. Desserten buffetanrettes for sig.
[form catering]