Sådan leveres vores buffet

Buffetanrettes på pæne fade, lige til at stille på bordet.
De lune retter leveres i termokasser, eller du kan vælge selv at varme dem.
Buffetanret de kolde og varme retter samtidig, således at gæsterne tager lidt af det hele. Desserten buffetanrettes for sig.

Let Nordisk Buffet

Rimet Laks med Ærtepuré, Rørt Creme Fraiche, Ristede Hasselnødder & brændte Hvidløg
Ishavsrejer marineret i dansk Æblecider og vendt med sprød Bladselleri, Æble, Skalotteløg & Dild
Skagensskinke i skiver & rørt mild bornholmsk Hytteost med Karsefrø & Radise Crudité
Speltkernesalat med Jordskokker, Fennikel, ristede Svampe, Spinat & dansk mild Hø Ost af Naturmælk
Vildemose Kartofler vendt med Æg, Radiser, Løvstikke, flækkede Hvedekerner i Purløgs-Skyrcreme
Saltbagte Rødbeder fra Gotland med Frissésalat & Pære vendt i Honningdressing & ristet Valnøddedrys
Himmerland Kalvesteg smurt med Urtesalt
Svinemørbrad fra nordjyske Gårde – marineret i Urter & bornholmsk Sennep
Lun cremet Sauce på Peberrod ”Nordens Chili”, på egen Hønsefond
Desserten
Egnsoste fra jyske Gårde med Stikkelsbærkompot, 2 Slags
Nordens Æbletærte bagt med danske Øko-Æbler & kandiserede Valnødder

Buffeten serveres med Surdejs Maltbrød & Smør
Pris pr. person Kr. 269.- Mindre end 15 personer + 20 %
Pris pr. person uden Dessert & Ost Kr. 229.-
Mindre end 15 personer + 20 %

Tilkøb pr. pers.: Tilkøb af flere Rejer: 50 g. pr. person Kr. 30.-
Børn under 10 år: minus 50%
Små børn: Sprøde Grøntsagstænger, saftige Frikadeller & hjemmelavet Chokolademousse á Kr. 95.-