fbpx

Catering

NORDISK BUFFET 2020

Fisken & De Grønne Sunde

Færøsk Rimet Laks med Ærtepuré, Rørt Creme Fraiche, Ristede Mandler & Ærteskud

Torskerillette med rejer rørt med sprød æble, skalotteløg, dild

Svendborgskinke i skiver & rørt mild bornholmsk Hytteost med Karse & Radise Crudité

Grønkålsalat af plukket dansk grønkål, danske æbler, tranebær, Feta og syltede svampe og Sidinge Honning/sennepsdressing

Vildemose Kartofler vendt med Æg, Radiser,  flækkede Hvedekerner i Purløgs-Skyrcreme

Spidskåls salat med Dansk spidskål, agurk, ærter, blomkål vendt i ymerdressing toppet med Saltede mandler og tranebær

Det varme & Saucen

Langtidsstegt kalvesteg smurt med Urtesalt

Dansk stegt Kyllingebryst

Lun cremet Sauce på Peberrod ”Nordens Chili”, på egen Hønsefond

Desserten

Rig Trøffel chokoladekage med hjemmelavet nøddecruble og friske bær.

Små børn

Sprøde Grøntsagstænger, saftige Frikadeller & hjemmelavet Chokolademousse á Kr. 95.-

Buffeten serveres med hjemmebagt brød med havsalt

Tilkøb pr. pers

Tilkøb af egnsoste fra jyske gårde med stikkelsbærkompot, 2 slags kr. 25.-

Periode hvor konfirmationsmenu og -buffet kan bestilles.

Vores konfirmationsmenu og -buffet kan bestilles til perioden 1. april – 15. juni 2016.

Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.

Børn 7 – 10 år: minus 50 % af buffetpris (gælder kun ved konfirmationsbuffeten ikke ved 3-retters menuen).

Børn 3 – 6 år: Stegte frikadeller og kyllingespyd. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Buffetanrettes på pæne fade, lige til at stille på bordet. De lune retter leveres i termokasser, eller du kan vælge selv at varme dem. Buffetanret de kolde og varme retter samtidig, således at gæsterne tager lidt af det hele. Desserten buffetanrettes for sig.

Leveres anrettet på pæne hvide porcelænsfade.

Det varme mad (markeret ovenfor med *) leveres i termokasser.

Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.

Man skal selv stå for udskæring af kødet.

Vi anbefaler, at alle retter på buffeten serveres på samme tid, dog serveres desserten separat afslutningsvis.

Har man tilkøbt tallerkenanretning af forretten, bør forretten serveres separat til start.

Der er altid ”rigeligt” med mad på vores buffeter (også af kødet), så ingen burde gå sultne fra bordet.

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

Send os en forespørgsel eller din bestilling her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.