CateringSammensæt selv din tapasmenu eller menu til receptionen.
Retterne kan spises som “fingerfood” – uden bestik.

Snacks til drinks, 3 slags
Letrøgede Lesø-saltede Mandler
Store Grønne Dolce Oliven Romana
Dadler i Baconsvøb (lige til at sætte i ovnen)
Pris pr. snacksæt Kr. 55.-

Fisk
Tun som tatar i voulavent med ærteskud
Rimet laks med ærtepuré, paranødder og rørt creme fraiche på crouton
Kammusling stegt med peberrods-æblecreme med snittet radisse
Tiger reje dybstegt i pankomel med chili med aioli dip

Kød
Parmaskinke med dadel tomat, timian og rucola
Foie Gras terrin med syltet æble og kompot mos
Anderilette med purløg-kørvel-skalotteløg-forårsløg creme fraiche dressing
Kalveterrin af kalvemørbrad med sennepsgrebiche og frissesalat
Cocktailpølser i svøb af kalvebacon

Vegetar
Gazpacho – servers kold
Fyldte cocktailtomater, med mozzarella, chili og basilikum
Spansk Tortilla med løg, kartofler, parmesan og peperonata (stegte peberfrugter med hvidløg)
Svamperagout i butterdejstærter

Ost
Cream cheese rørt med citronskal, purløg og radise på rugbrødscrouton
Peccorino med karamelliseret pæremarmelade

Sødt
Blåbær/citron muffin med frosting og karamelliseret citron
Chokoladetrøffel rullet i kakao
Profiteroles med toffeecreme

Pris pr. stk. 19 kroner – Mindre end 15 personer + 20 %