Background

catering_thekitchen

Sankt Hans aften 2020

Sankt Hans aften d. 23 Juni 2020
Menu

 

3 Retters Skt. Hans menu 2020

 

Forret

Tatar af tunfilet toppet med avokadocreme,

Hertil wasapi dressing, sprød agurk og wagami tang

 

Hovedret

Stykke af Grillet dansk kalvesteg med rosemarinpesto

Grillet asparge med vinagrette og danske nye kartofler.

Hertil Kraftig rødvinssauce

Dessert

Triffli af Rabarber og danske jordbær

Lagt i lag med bagt nøddecrumble, chokolade

Og vanille skum

BRØD
Surdejsbolle 

PRIS PER PERSON

3 retter DKK 225.-
2 retter DKK 175.-
Hovedret DKK 139.-

 AFHENTNING OG BESTILLING
Skal bestilles senest Mandag d. 22 Juni (Meget gerne før)
Afhent: Trørød Torv, 2950 Vedbæk
Afhentningstidspunkt: 23. Juni mellem kl. 15.00 – 17.00

Maden kan færdiggøres med en ovn, en gryde og vores medfølgende instrukser.

Send os en forespørgsel eller din bestilling her.
Background
Send os en forespørgsel eller din bestilling her.
Dit navn (skal udfyldes)
Din e-mail (skal udfyldes)
Eventuel virksomhed
Adresse (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Vælg menu eller anledning (skal udfyldes)

Dato (skal udfyldes)

Personantal (skal udfyldes)

Spisetidspunkt

Eventuel besked (Skriv eventuelt dine tilvalg her)

Background

Ring for yderligere information på 88 44 11 01