Background

catering_thekitchen

Skt. Hans Aften 2019

Sankt Hans Menu 2019

Forudbestilte menuer afhentes d. 23. juni før kl. 17.00.

Bestilles senest fredag d. 22 Juni kl. 17.00

Menu

Forret

Pocheret færøsk laks smurt med
creme af Hytteost, asparge
hertil sprød krydderurtesalat og rugbrødsknas

Hovedret
Kalve Tournado 150 gram med Urtesmør
små danske nye kartofler med rosemarin, Confiteret svampe
og kraftig rødvinssauce

Dessert
Ymerfromage med syltede jordbær og chokoladeknas

Hjemmebagt brød

2 Retter 150.-      –     3 Retter  195.-  

Det hele kommer i engangsemballage med instrukser til opvarmning og anretning.

Brødet
Buffeten leveres med friskbagt surdejsbrød brød med flagesalt og rosemarin

— ♥ —

Send os en forespørgsel eller din bestilling her.
Background
Send os en forespørgsel eller din bestilling her.
Dit navn (skal udfyldes)
Din e-mail (skal udfyldes)
Eventuel virksomhed
Adresse (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Vælg menu eller anledning (skal udfyldes)

Dato (skal udfyldes)

Personantal (skal udfyldes)

Spisetidspunkt

Eventuel besked (Skriv eventuelt dine tilvalg her)

Background

Ring for yderligere information på 88 44 11 01