Menu, Buffet eller Tapas…

3 – 5 Retters Menu – tallerkenanrettes

Forret
Rimet Laksefilet med Ærtepure, rørt Creme fraiche med Purløg & Rødløg, ristede Paranødder,
tørrede Hvidløgsflager & Karse

Mellemret 
Tynde Skiver af Parmaskinke” Crudo” med friskhøvlet Parmesan, Rucola & koldpresset Olivenolie

Hovedret
Grillet Canadisk Ribeye med Pommes Anna, garniture af Haritcot vert, Saltmandler, råsyltede Rødløg
& Balsamico. Hertil kraftig Rødvinsglace på egen Kalvefond *

Ost
Italiensk Tallegio med Honningmarinerede Nødder & Abrikos
Peccorino med karamelliseret Pæremarmelade

Dessert
Klassisk Vanillje Creme Brulé serveret i små skåle
Hertil Chokoladetrøffel & årstidens bær

Menuen serveres med hjemmebagt Brød & Smør
* Grillet Kalvemørbrad pris pr. person Kr. 10.-

Reception & Tapas – buffetanrettes på fade. Du sammensætter selv menuen!

Snacks til drinks, 3 slags,
Letrøget, Lesø saltede mandler
Store Grønne Dolce Oliven Romana
Dadler i baconsvøb (lige til at sætte i ovnen)

Fisk
Tun som tatar i voulavent med ærteskud
Rimet laks med ærtepuré, paranødder og rørt creme fraiche på crouton
Kammusling stegt med peberrods-æblecreme med snittet radisse
Tiger reje dybstegt i pankomel med chili med aioli dip

Kød
Parmaskinke med dadel tomat, timian og rucola
Foie Gras terrin med syltet æble og kompot mos
Anderilette med purløg-kørvel-skalotteløg-forårsløg creme fraiche dressing
Kalveterrin af kalvemørbrad med sennepsgrebiche og frissesalat
Cocktailpølser i svøb af kalvebacon

Vegetar
Gazpacho – servers kold
Fyldte cocktailtomater, med mozzarella, chili og basilikum
Spansk Tortilla med løg, kartofler, parmesan og peperonata (stegte peberfrugter med hvidløg)
Svamperagout i butterdejstærter

Ost
Cream cheese rørt med citronskal, purløg og radise på rugbrødscrouton
Peccorino med karamelliseret pæremarmelade

Sødt
Blåbær/citron muffin med frosting og karamelliseret citron
Chokoladetrøffel rullet i kakao
Profiteroles med toffeecreme

Let Nordisk Buffet – Buffetanrettes på pæne fade

Rimet Laks med Ærtepuré, Rørt Creme Fraiche, Ristede Hasselnødder & brændte Hvidløg
Ishavsrejer marineret i dansk Æblecider og vendt med sprød Bladselleri, Æble, Skalotteløg & Dild
Skagensskinke i skiver & rørt mild bornholmsk Hytteost med Karsefrø & Radise Crudité
Speltkernesalat med Jordskokker, Fennikel, ristede Svampe, Spinat & dansk mild Hø Ost af Naturmælk
Vildemose Kartofler vendt med Æg, Radiser, Løvstikke, flækkede Hvedekerner i Purløgs-Skyrcreme
Saltbagte Rødbeder fra Gotland med Frissésalat & Pære vendt i Honningdressing & ristet Valnøddedrys
Himmerland Kalvesteg smurt med Urtesalt
Svinemørbrad fra nordjyske Gårde – marineret i Urter & bornholmsk Sennep
Lun cremet Sauce på Peberrod ”Nordens Chili”, på egen Hønsefond
Desserten
Egnsoste fra jyske Gårde med Stikkelsbærkompot, 2 Slags
Nordens Æbletærte bagt med danske Øko-Æbler & kandiserede Valnødder

Buffeten serveres med hjemmebagt Brød & Smør