Take Away

Spis derhjemme fra Take Away´en i Charlottenlund

 

Take Away Menukort – Se vores dejlige menukort her, som indeholder alt fra store bøffer til vores kendte TKB-burger, som kommer med hjemmelavet chili mayo og store steakfritter. Også vores Cesar salat som er blevet siden 1999 med vores egen spicey dressing. Og selvfølgelig skal en dejlig middag sluttes af med en af vores skønne desserter; Chokolademousse, Tiramisu eller Pana cotta. se vores menukort her Menukort

Eller ring og bestil på tlf. 39 63 11 01

ribeyeSalater og Grab & Go retter- Kom ned og se vores store udvalg af alle vores delikatesser i vores vindue, her kan du finde alt fra vores salater med masser af proteiner, kulhydrater og alle de rigtige vitaminer. Vi har også hver dag vores Grab & Go retter som er lige til at tage hjem og sætte i ovnen og så er middagen parat 15 min og 180 grader senere.

Eller ring og bestil på tlf. 39 63 11 01

Køkkensnak, Samtalekøkken, gourmetkøkken, gadekøkken, drømmekøkken, moderne køkken, mors køkken, grønt køkken, sundt køkken. Siden The Kitchen begyndte at servere gourmet take away i 1999 har flere og flere kunder gjort os til deres eget køkken.

Hvad enten de ville spise derhjemme, på arbejde eller på skovturen. Hvad enten de er en, to eller tredive personer. På en måde er vi som mor i køkkenet: Grundige,sundhedsbevidste, hysteriske omkring rengøring, højrøstede og glade for børn. Og vi er heller ikke bange for at servere en god gammeldags ret med tyttebær. Det er sund, inspirerende mad, tilberedt med kærlig hånd og sans for detaljen.