The-Kitchen-forret

Ugemenu 04

 

Mandag

Den varme ret Kalve Gullash med snittet gulerod, kartoffeltern serveres med Krydderurtemos

Vegetar: Hjemmelavet Grøntsagstærte med sauteret vintergrønt Porre og Squash og Parmesan

Den Fyldige salat Cous Cous salat kogt med grøntsagsboullinon og vendt med spæde spier, syltet peberfrugt og Brøndkarsepesto 

Vores 2 slags pålæg

• Picante (stærk) Salami med den gule Senneps pickles vendt i krusepersille

• Valnøddepate i skiver med Cornichonssalat med hakket løg og Kapers

Den Lette salat

Romaine og Ruccola med Agurketern, revet gulerod, små ærter og   Rosiner

Hjemmebagt Tomat/Oliven Ciabatta & Bagerens luksus Kernerugbrød samt Smør

Large Frokost:

Ekstra Fyldig salat Klassisk Coleslaw af Spidskål og gulerødder med Ristede mandler og honning.

Ekstra Pålæg: Klassisk Æggesalat med karse og cremet dressing

 

Tirsdag Langtidsstegt Svinefilet marineret i BBQ med Urteris med majs. Og BBq sauce

Vegetar: Pandekage rullet med cremet rodfrugtesaute smagt til med salvie Spidskål/kikærte salat med plukket dild Semi tørret tomat Fenikkel crudite og den sure citron olie

• Cremet Fransk Tunsalat med finthakket Haricouvert, rødløg og kørvel i light dressing

• Honningskinke serveret med hjemmelavet Italiensk salat og rødløg  

Blandede Franske & Danske Oste med Druer

Iceberg og Napolitana med Mandler, bagt rødbede, majs og Kidney bønner i vinagrette. Og dressing

Hjemmebagt Gulerodsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød

Ekstra Fyldig salat: hvid Bønnesalat med Appelsin, spier og purløg og hvid vinagrette

Ekstra Pålæg: Roastbeef med Peberrodscreme og surt

 

Onsdag Wok Amok med marineret oksekød med lun nudelsalat med majs, spingløg, grønne peber og spicey marinade     

Vegetar:Urtedeller af Squash, knoldselleri, frisk basilikum og stegte grøntsager tzaziki

Courgetsalat med med italiensk kryddert perlebyg, blomkål og æble

• Skiver af kartoffler og tomat, med krydder salt og urtemayo på salat

• Æggesalat med hakket Kapers, agurk og radisse  

Drømme kage med klisteret topping af brun farin og kokkos

Frilise og Mitzuna med Valnødder, hari couvert, syltet persillerod og Fennikel &Thousand Island Dressing  

Hjemmebagt Ciabatta med Durum & Bagerens luksus Kernerugbrød

Ekstra Fyldig salat: Salat nicoise med tun, æg, kapers, oliven og vinagrette

Ekstra Pålæg:Frikadeller med rødkål og Feta

 

Torsdag The Kitchen´s boller i karry med æble og løg serveret med ris (Byens bedste)

Vegetar: Selleriboller i karry med æble og løg serveret med ris (Byens bedste)

Spinat/linsesalat med syltet rødkål Nøddemix og light bluecheese dressing

• Mager kalkun med romesco creme (grillet peberfrugt, citron & hvidløg) & salat

• finthakket Skinkesalat  med porre & rød peberfrugt

Hovedsalat  og Napolitana Kikærter, tomatbåde, Pastinak og syltet hvidkål & Olie Eddike Dressing

Hjemmebagt Malt Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

Ekstra Fyldig: Makaroni & Cheese salat med ærter

Ekstra pålæg: Torskerogn med remolade og citron

 

Fredag Paprika kylling med grove fritter og grov remodip      

Vegetar: Saltbagt selleri med lun Bulgursalat med masser af grøntsager

Rodfrugtsalat med pære, ruccola

• Leverpostej med sauteret svampe og Bacon bits

• Kalvespidsbryst med Kartoffel peberrodssalat  

Iceberg og Ruccola, Courgetter, mozzarella, Agurk, revet gulerod & Sauce Tatar

Hjemmebagt koldhævet Surdejsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød

Ekstra Fyldig salat: Nudelsalat med snittet springløg, Bønnespier, ristede peanuts og Sweer chilidressing og koriander

Ekstra Pålæg: ½ æg med russisk salat