buffeter

Ugemenu 05

 

Mandag

Red Curry Chicken med Ingefær, Bok Choy, Bønnespirer, Limeblade & Ris 

Vegetar: Red Curry med Nudler, Gulerod, Bok Choy & Bønnespirer

Klassisk Tomatsalat med Feta, Spinat, Oliven & let Pesto

• Rullepølse – ”Den Krydret” med Løgringe & Mayo   • Sild & Æg med Karrysalat

Grøn Salat med rød Peber, Majs, Mandler & Persille

Hjemmebagt Tomat/Oliven Ciabatta & Bagerens luksus Kernerugbrød samt Smør

 

Tirsdag Braiseret Svinekæber med Grøntsager i tern, Timian, Gremolata & Mos

Vegetar: Risotto med Svampe, Citronskal & Gremolata

Blomkålssalat med Persille, bagte Løg, Rucola & Vinaigrette

• Rejesalat med Dild, Citron & syltede Asparges

• Skinke i skiver med Æggestand & Purløg

Udvalg af Franske Oste med Abrikos Kompot

Grøn Salat med Ananas, Agurk, Kokos & Spirer

Hjemmebagt Gulerodsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Onsdag Bagt Torskehaler fyldt med Urter & Kartofler i fad

Vegetar: Kartoffelgratin med Græskar

Hvedekerner vendt med cremet Basilikumsdressing, Ferskner & ristet Peber

• ”Dyrlægens Natmad” – Leverpostej, Saltkød, Sky & Løg

• Kalkun med Peberrod & Urter

Choko Muffins med Glasur

Grøn Salat med bagt Aubergine, Champignon, Ærter & Cous Coussalat

Hjemmebagt Ciabatta med Durum & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Torsdag Portugisiske Kyllingelår med Hvidløg, Peber, Rødvinseddike, Olivenolie, Provence Sauce & Ris 

Vegetar: Fransk Løgtærte med Tomat & Purløg

Spinatsalat med Mozzarella, Avocado, stegt Hvidkål & Urte Pesto

• Hjemmelavet Hønsepaté med spicy Romescosauce

• ”Atlantic Salat” – med Tun, bagt Fisk, Dild & Kapers

Grøn Salat med Blomkål, Majs, Kørvel & Crouton

Hjemmebagt Malt Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Fredag ”BYG SELV BURGER” – med Ost, Salat, ovnbagte Kartofler & Krydderdip

Vegetar: Lun Pastasalat med Majs, Kartoffel & Kikærter vendt med Citron

Coleslaw med 2 varianter af Kål & klassisk Dressing med Solsikkekerner

• Tomatmad med Hummus & Agurk

• Pebersalami med Remo Dip & ristet Løg

Grøn Salat med mini Pasta, Parmesan, Oliven & Tomat

Hjemmebagt koldhævet Surdejsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød