Frokostordning

MANDAG

Kylling Bonne Femme med Bacon, Gulerodstern, Kikærter, Hønsesky, Champignon, Kartoffeltern, Løg, Æble & grønne Ærter

Vegetar: Feta & Cherry tomat i Filodej

Broccolisalat med Tranebær, Græskarkerner, syltet Rødløg, Rucola & hvid Dressing med Dijon & Honning

• Lav Selv Kartoffelmad med Karsemayo

• Kryddersild med Rødløg, Kapers & Dild

Grøn Salat med Iceberg, Avokado, Agurk & Chili – Sauce Verte

Ciabatta & Bagerens luksus Kernerugbrød samt Smør

 

TIRSDAG

Kalvestrimler i Pekinsauce med Porrer, Ingefær, Squash, Bambusskud, Peberfrugt & Gurkemejeris

Vegetar: Haritcot Vert Bønner i Østerssovs med Bok Choy, Glasnudler, Champignon & Gulerod

Proteinrig Salat af røde Bønner, Hestebønne, Haritcot Vert Vert & Purløg vendt i Tomatvinaigrette Dressing

• Karryrørt Æggesalat på Hytteost

• Clubskinke med Peberodssalat

Udvalg af Franske Oste med Druer

Grøn Salat med Babyspinat, Frissé, Granatæble & Spirer – Fransk Vinaigrette

Hjemmebagt Gulerodsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

ONSDAG

Braiseret Svineskank med Timian, Rosmarin, Sød Selleri, Løg, Svesker & Kartoffel/Gulerodsmos

Vegetar: Braisseret Kål med Timian & Løg

Råkostsalat af Savoykål, Hvidkål & Gulerod vendt i Dressing på Mayo & sød Sennep

• Oksespegepølse med Remoulade & ristede Løg

• Rullepølse med Ramsløg, Rødløg, Tomatconcassé, Sky & Purløg

Appelsin Muffins med Glasur

Grøn Salat med Radichio, Soyabønner, Napolitanasalat, Ærter & Soyaristede Mandler – Wasabi/Lime Dressing

Hjemmebagt Ciabatta med Durum & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

TORSDAG

Kyllingedeller med Baby Spinat, Gulerod, Løg, Persille, Chili & Perlebygsrisotto med Creme Fraiche

Vegetar: Indisk Risret med Karry, Ærter & Suger Snaps

Quinua B-Vitamin & Protein Salat med Agurk, Persillerod, Rødbede, Napolitanasalat, Brøndkarse & Chilidressing på Yoghurt

• Cremet Tunsalat med Dild & Rødløg

• Skinkesalat med Mayo & Karse

Grøn Salat med Iceberg, Bladselleri, Ærter & Kokos – cremet Appelsindressing

Hjemmebagt Tomat/Oliven Ciabatta & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

FREDAG BBQ-Marinerede Spareribs med Lune Majskolber, timianbagte Kartofler & Chili-Mayo

Vegetar: Pasta i Tomatsauce med Rodfrugter & Parmesan

Fyldig Spidskålssalat med Tomat, Blomkål, frisk Timian, Hvedekerner & Mozzarellacreme

• Sprængt Kalkun med Surt

• Skinke, Ost & Sennep

Caesar Salad med Spicy Croutoner & Parmesan – Caesardressing

Hjemmebagt Gulerodsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød