The Kitchen top1

 

 

Ugemenu 08

MANDAG

Krydret Farsbrød med små stegte Kartofler, Sauce Bordelaise med Svampe, Skalotteløg & sprøde Løg

Den grønne ret: Jordskokkesuppe med Kørvel & ristet Kartoffel

Rødbedestrimler med hvide Bønner, Ærter, sorte Bønner, Rucola & Gulerods/Orange Dressing
• Leverpostej med Rødbeder & syltet Løgringe

• Æggemadder med hjemmerørt Mayonnaise & ristet Løg

Grøn Salat med Iceberg & Radichio, Glaskål i Syre, Oliven, ristet Hirse & vild Brøndkarse Dressing med Olivenolie, Balsamico, Rødvinseddike & Dijon
Hjemmebagt Ciabatta & Bagerens luksus Kernerugbrød samt Smør

 

TIRSDAG
Pulled Pork Panco and Potato – Ribbensteg vendt med BBQ & paneret i Panco & Oregano/Cajun Kartofler
Den grønne ret: Tærte med Porre, Hytteost, Persille & gratineret med Parmesan

Linsesalat af røde Linser fra Provence, Cannellini Bønner, Mungbønner, hakket Agurk vendt med Babyspinat & Paprika

• Krabbesalat med Hummer Mayo

• Stegt Kyllingebryst med Salsa Romesco

Udvalg af Franske Oste med Druer

Let Salat med Frisse, Mitzuna, Rødløg, Majs & Krydder Crouton

Hjemmebagt Gulerodsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

ONSDAG
Onglet af Kalv med sprød Panade af Crouton, Timian, Citronskal, Hvidløg, Rosemarin, Mos & kraftig Kalvesauce

Den grønne ret: Selleribøf med Saute af Svampe, Fennikel & Ruccola

Power Salat af sød Selleri, sorte Bønner, tørret Frugt & Hjertesalat
• Hamburgerryg med Italiensk Salat

• Tomatmad med Kryddermayo, masser af Urter & Maldon Salt

Choko-Peanutbutter Kage med Hindbærguf

Let Salat med Ruccola, Tomat i Pesto, Agurk & Mandarin
Hjemmebagt Ciabatta med Durum & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

TORSDAG
Hjemmelavet Forårsruller med Kalkun i Sesam, Bambusskud, Spidskål, Bønnespirer & lun Spicy Nudelsalat.
Den grønne ret: Grønsagslasagne af Tomat, Broccoli, Løg & Timian

Grov Salat af Broccoli, revet Kinakål, Kinaradise & Dressing af Sesamfrø, Østerssauce & Soya
• Vitello Tonnato med Kapers, Tunsauce & Ruccola

• Rullepølse med Sky & Rødløg

Let Salat med Iceberg, Tomat, Oliven, Avokado & Basilikumsolie med sort Peber
Hjemmebagt Tomat/Oliven Ciabatta & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

FREDAG
Farseret Svinesteg med Grønkål, sød Selleri & Kartoffel Gnocchi & Creme Fraiche Dressing

Den grønne ret: Lun Kikærtesalat med Farin, Rødløg, Spinat & Hasselnød

Kålens Fest af den Røde & Hvide slags vendt med Speltkerner & syrlig Rygeostecreme
• Stegte Sild med Løg & Dijon

• Provence Skinke med Æggestand

Let Salat med Babyspinat, Kapersbær, Æble & Edame Bønner

Hjemmebagt Gulerodsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød