buffeter

 

Menu uge 1

Mandag d. 30. december 2013 Brændende Kærlighed med Løg, Bacon & Tomat på cremet Mos

Vegetar: Tomattærte med Ost & grøn Pesto

Mini-Pastasalat med grov Basilikumspesto, bagte Tomater & Parmesan

• Hønsesalat med Asparges & Svampe • Olivenpølse med Italiensk salat

Grønne Salater med Tomat, Agurk, Artiskok, Persille & Kryddertomat Dressing  

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Tirsdag

Lukket

 

Onsdag

 

Lukket
 

 

Torsdag d. 2. januar 214 Kylling i Rosmarincreme med Svampe & Ris

Vegetar: Urtefrikadeller med Ris & Grøntsager

Sprød Råkost af Gulerod, Radisser, ristet Kokos, Appelsinsaft & Olivenolie

• Leverpostej med Rødbedesalat • Dansk Spegepølse med Remoulade & ristede Løg

Grønne Salater med Majs, Broccoli, Cheddar & Olie-Eddike Dressing 

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød samt Smør

 

 

Fredag d. 3. januar 2014 Krydrede Oxe Wraps med Tomat, Ost, Guacemole & Black Bean Rice (– saml selv 1 stk. pr. pers.)

Vegetar: Bønnecassoule i byg selv Wraps.  1 stk. pr. pers.

Bønnesalat med Ananas, rød Peber & Sweet and Sour Salsa

• Tex Mex Skinkesalat med Majs, Peber & Cayennedressing • Kyllingepølse med Oliven, Rødløg & Agurk

 Grønne Salater med Jalapenos, Oliven, Rødløg, Agurk & Sauce Tatar

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød