The-Kitchen-forret

MANDAG

Helstegt nakkefilet med hvidløg og rosenmarin sauce, små nye kartofler i persille samt croutoner. (Pynt: persille og croutoner on the side)

Den grønne ret: grønne asparges med tomat pesto og urter på lun kikærtesalat

Kina radise, julienne af spidskål, kikærter, goji-bær, små spire samt bredbladet persille

• dyrlægens natmad • The Kitchen´s egen hønsesalat med selleri og tørret abrikos

Grøn Salat af Napolitana, rugbrød, majs, bagte skalotteløg, brøndkarse og bønner

Hjemmebagt tomatbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød samt Smør

 

TIRSDAG – Italiensk inspireret…

Okse-kødboller i kraftig tomatsauce med basilikum og parmesan – dertil Ris (Pynt: basilikum og parmesan on the side)

Den grønne ret: cannelloni med grøntsager

Tomat salat med 2 slags tomat, hakket skalotteløg, salatost, ristede solsikkekerner, balsamico og oliven olie.

• vitello tonato med kapers og rucola • Napolipølse med sauce gribiche

Europæiske oste med stenfri druer

Grøn Salat med pesto dressing, mitzuna, æble, serrano knas og ærter

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

ONSDAG Påskepip… Kyllingebryst stegt i urteolie tilsmagt med hvidløg – serveret med klassisk risotto (Pynt: frisk persille og chili uden kerner)

Den grønne ret: kartoffel tærte med spinat – ostegratineret

Løvstikke og revet knoldselleri marineret i frisk appelsin, græskarkerner og søde abrikoser

• kogt club-skinke med Fransk Dijon creme • hjemme lavet ribbensteg med egen  rødkål.

Banan muffins med hvid chokolade 

Grøn Salat toppet med grillet peberfrugt, broccoli, blomkål og minipasta

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

TORSDAG Glædelig påske

 

FREDAG

Glædelig påske