The Kitchen top

MANDAG

2 Påske dag, Glædelig Påske.

 

TIRSDAG

Braiseret kalve steg med sauce Bordelaise og grov Pommes puré

Den grønne ret: hjemmelavet Springrolls med diverse grøntsager og soya ingefær dip

Bjælker af gulerod, knoldselleri, pastinak og persillerod, med 2 slags sesam og sesam dressing.

• Tunsalat med tomat • provenceskinke med italiensk Salat og karse

Kit Oste & Sveske marmelade og druer

Salat Nicoise med tun, æg, tomat, oliven og bønner

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

ONSDAG Glaseret skinke med stuvet grønkål og sennepssauce med urtekartofler

Den grønne ret: Blancheret grønne asparge med sauce mousseline og grønne pluk selv soya bønner

Et hav af bønner, grønne bønner, 2. kålskud, cannelli bønner, og en persille estragon dressing med skalotteløg

• ½ æg med ramsløg mayo og urter • Torskerogn med citron og pickles

Hjemmelavet Tiramisu ala Roma med Mascarpone og Lady fingers

Blomkålssalat med bagte tomater, feldt salat, græskarkerner og fetaost

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

TORSDAG ”Kinesisk dag” Ingefærmarineret kylling med svampe risPilouf , kinesisk broccoli og wasapi-soya dressing ”on the side”

Den grønne ret: Red Curry med Bok choy, stegte peberfrugter, broccoli med nudler                                         

”Raw food” rødbedesalat med springløg, hvidkål, nødder og syrlig dressing

• Karrystegt kamsteg med ingefær remoulade • Laksemousse med hjemmerørt creme samt hakket dild.  

Broccoli i sesam med radicchio, gulerod, østerssauce samt bønnespirer og knust chili Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

FREDAG

Pulled pork Sandwich med hjemmelavet BBQ og Coleslaw

Den grønne ret :  Falafel sandwich med hummus, og spidskålssalat

Sweet kartoffel salat med peberfrugt, selleri og hjemmelavet dressing

• Roastbeefmad med tomat og peberrod. • Hønsesalat med asparge & Champignon

Klassisk Cesar salat med ristet kylling, crouton og revet parmesan og egen dressing

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød