Steaks1

MANDAG

Kalveyderlår stegt som vildt – med varm kartoffeltærte & vildt sauce (Pynt: Blød frisk timian og rødbede spirer)

Den grønne ret: kartoffel tortilla med stegte peperfrugter

Fyldig Salat – The kitchens anderledes waldorffsalat med knoldselleri, kartoffel, bladselleri, æble, druer og walnødder på toppen

• Klassisk hønsesalat med asparges & bacon. • hvide sild med æblekarry creme & æg

Let salat af Baby spinat, majs, ærter, friske stærke forårs urter, ruccula og knuste kastanjer

Hjemmebagt Ciabatta & Bagerens luksus Kernerugbrød samt Smør

 

TIRSDAG

The Kitchens Lasange … Italiano J

Den grønne ret: aubergine gratin.

Fyldig Salat af syltede rødløg, æg, haritcot vert, oliven, kikærter & fransk Vinaigrette

• Bresola med ricottacreme • Vitello tornado med tunsauce & kapers

Osten: franske hvidkits oste med græskarsmør & Radisser

Let Salat af Asparges, rucola, syltede skalotteløg – Dressing: grov sennep, hyldeblomst & rapsolie

Hjemmebagt Gulerodsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

ONSDAG

Honning/appelsin-marinerede kyllingelår med perlebygsrisotto (Pynt: hakket persille og tomat concassé)

Den grønne ret: aubergine gratin med peberfrugt og parmesan

Bagte grove beder i balsamico, hvidløg springløg og ærteskud.

• Krabbesalat på hummer-mayonaise & dild • Torskerogn med hjemmelavet remolade

Let Salat af Egeblade, skalotteløg, dijon, purløg & rødvinseddike

Chokolade Brownie med Walnødder

Hjemmebagt Ciabatta med Durum & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

TORSDAG

Harrisa-marineret svinekam med stegte spicy nudler i soya med gulerod, lemongrass & peberfrugt (Pynt: ristede nødder og bønnespire on the side)

Den grønne ret: stegte ris med ærter, peber, karry & æg

Fyldig Salat af Gulerod & hvidkål i krydret asiatisk vinaigrette

• Roastbeef vendt i koriander & sesam med ingefærchutney • Asiatiske fiskefrikadeller med wakama tang

Let Salat af Romain, agurk, springløg, purløg, mynte & sesam – Dressing: kommen, fish-sauce, limejuice, sukker og olie Hjemmebagt Tomat/Oliven Ciabatta & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

FREDAG Kalkuncuvette i farin med ris & selleri (Pynt: 3 slags crudité on the side)

Den grønne ret : ravioli i flødebouillion

Fyldig Salat af bagte grove rødbeder i balsamico, frisk hvidløg, springløg & ærteskud

• Leverpostej med svampe & rødløg • Rullepølse med sky & karse

Let Salat af wagama tang, mango chutney, dild, soya & avokadocreme

Hjemmebagt Gulerodsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød