kundeoplevelserFrokostmenu uge 30.

Mandag  

Spareribs med grove Fritter, Corn & Chilimayonnaise
Vegetar: Sweetpotato Pie med frisk Spinat & Cheddar
Feldsalat med Melon, Avokado, Pinjekerner, frist Citron & flage Salt
Tunsalat asianstyle med Sweet´n´Sour
Skinke med Røræg & Purløg
Grøn Salat med Majs, marineret Blomkål, Agurk & Mandler
Hjemmebagt lyst Brød, Bagerens luksus Kernerugbrød & Smør

 

Tirsdag

Lasagne Napoli med lækker Tomat Sauce & gratineret med Mozzarella
Vegetar: Vegetar Lasagne
Fennikel – Broccolisalat med Solsikkekerner, Rosiner & koldpresset Citron – Rapseolie
Tomatmad med Løvstikkemayonnaise & Rødløg
Pate med Surt
Europæiske Oste med Druer
Grøn Salat med Agurk, Feta, Rødbede & ristede Solsikkekerner
Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Onsdag

Butternut Chicken med Sommergrønt & lun Couscous Salat
Vegetar: Proteinrig Pandekage med Asparges-Nødde Creme
Rødbede-Linsesalat med Babyspinat, mild Hvidløg & ristet Mandler
Kolde Deller med Rødkål & Dijon
Sildemad med Løg & Kapers
Brownie
Grøn Salat med Tomat, Agurk, tørret Tranebær & Peberfrugt
Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Torsdag
Sommerboller i Karry med et tvist af Hvidløg, Sommerurter & Rispilaf
Vegetar: Kikærte Boller i Karry Sauce med Rispilaf
Chef Salat med røget Skinke, hakket Æg, sommer solmodne Tomater & sprøde Radiser
Hjemmelavet Rullepølse med Italiensk Salat
Kartoffelmad med Urtemayonnaise & ristet Løg
Grøn Salat med Cherrytomat, Peanuts, grønne Bønner & Bladselleri
Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Fredag

BYG SELV: Pulled Pork Burger med BBQ Dressing, Salatmayo & Rosmarinbagte Kartofler
Vegetar: Portobello Burger med Falafel, Bønne Fritter & Chilimayo The Kitchens Cole Slaw
Charcuteri behørig Garniture
Grøn Salat med Radise, Melon, Ærter & bagt Squash
Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød