buffeter

Ugemenu 33

 

Mandag   Fransk Coq au Vin med Ris     

Vegetar: Fyldt Portobello Svamp & Urteris

Sommer Hvidkålsslaw med sprød Fennikel & sort Sesam

• Spegepølse med Pickles & Agurkesalat • Æg & Rejer med Dildmayo & Tomat    

Grøn Salat med Gulerod, Peberfrugt, Oliven & Solsikkekerner

Hjemmebagt lyst Brød, Bagerens luksus Kernerugbrød & Smør

 

Tirsdag Danske Svinekoteletter med Rosmarincreme & smagfuld fransk Linseragout mættet med Springløg   

Vegetar: Bagt Rødbede med Gedeost & fransk Linseragout

Rødbedesalat med Sommerpære, Granatæble & Hindbær Vinaigrette   

• Rullepølse med hjemmerørt Italiensk Salat • Kartoffelmad med Aioli & Karse

Udvalg af Franske Oste med frisk Bladselleri

Grøn Salat med Bønner, Cherrytomat, Squash & Peanuts  

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Onsdag Krydret Farsbrød med Rosmarin, Tomat & Timian-stegte Kartofler 

Vegetar: Falafel med Timian-stegte Kartofler

Græsk Salat med frisk Oregano, Fetasmulder, Agurkechunks, Rødløg, Tomat & Oliven (sten kan forekomme)

• Leverpostej med Rødbede • Mortadella med Tomat Salsa

Gulerodskage med Rosin

Grøn Salat med bagt Aubergine, Persille, Rødkål & Rosin      

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Torsdag Sommer Tarteletter med Høns i Asparges 2 stk. pr. pers.

Vegetar: Pasta Pesto med Kantareller

 Kartoffelsalat med Radise, Agurk, Karse & Rødløg

• Tomatmad med Hytteost & Karse • Hamburgerryg med Peberrodscreme       

Grøn Salat med Agurk, Spire, Feta & Blomkåls smuld      

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Fredag The Kitchen´´s Hjemmelavet Italienske Lasagne af oksekød, gratineret med mozzarella

Vegetar: Tortillas med Bønne-Kikærteragout gratineret med Mozzarella

Broccoli/Blomkålssalat med friske Spinatblade, Rødløg, Rosiner, Bacon & Honning-Balsamico Dressing

• Skinke med Æble/Peberrods Chutney • Hønsesalat med Karry & Ananas    

Grøn Salat med Rødbede, Majs, Fennikel & Chili Nødder

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød