buffeter

Ugemenu 35

 

Mandag

Bagt Svinekam med røget Salt, Urtemos & Dijoncreme               

Vegetar: Squash a la Creme med Græskarkerner            

Rødkål med Peberrod, bredbladet Persille & Senneps Vinaigrette            

• Tunsalat med Rødløg & Karse • Tomat & Æggemad med Løg & Urte Mayonnaise            

Grønne Salater med Gulerod, Rødløg, Kikærter, grønne Bønner & krydder Tomatsauce     

Hjemmebagt groft Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Tirsdag

Kylling med Thai Karry, sprøde Grøntsager & Ris               

Vegetar: Vegetar Thai Karry med Ris           

Broccoli med Rosiner, Mango, Ananas & mild Hvidløgsdressing            

• Let cremet Skinkesalat med fint hakket Agurk • Svampepaté med Asier            

Europæiske Oste med Druer    

Grønne Salater med Majs, Peberfrugt, Fetaost, revet Rødbede & Ranche Dressing     

Hjemmebagt Landbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Onsdag

Fiskefrikadeller med Dild Sauce & Gurkemejeris               

Vegetar: Gratin af nye Kartofler med Karotter    

Tomatsalat af danske Tomater med Løvstikke & Rug Croutons              

• Mortadella med Olivenpesto • Leverpostej med Salat af Asier & Karse             

Banankage med belgisk Chokolade     

Grønne Salater med Agurk, Bladselleri, Happy Nuts, revet Kinaradise & Thousand Island Dressing        

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Torsdag

Forloren Dyrekølle med syltet Tyttebær, Svampe Ragout & Urtekartofler            

Vegetar: Nøddepate med Svamperagout & Urtekartofler       

Grov sensommer Salat med Rodfrugter, sprøde Salater & Honninge – Urtedressing      

• Spegepølse med Pestoyoghurt • Paprika Kalkun med Chutney              

Grønne Salater med Cherrytomat, Majroe, Oliven, Majs & Italiensk Olie – Eddike Dressing     

Hjemmebagt Durum Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Fredag

BYG SELV: Burger med grove Fritter, Chilimayo, Tomat, Agurk & krydder Ketchup

Vegetar: Vegetar Fajitas med Hvidløgsdressing & Salat tilbehør     

Cole Slaw med Citrus Dressing    

• Røget Skinke med Røræg • Rullepølse med Mayonnaise & Løg       

Grønne Salater med Spire, bagt marineret Pastinak, Rosiner & Broccoli     

Hjemmebagt Urte Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød