fennikel

Ugemenu 36

Mandag

Kalkun a la Provence med Gurkemeje Ris  

Vegetar: Brunet Løgtærte med Mozzarella 

Crudite af Efterårskål med mild Hvidløg, tørret Abrikoser & Persille Vinaigrette    

• Leverpostej med Cornichons & ristet Bacon • Jagtpølse med Urtemayo & Rødløg

Grønne Salater med Agurk, Oliven, Feta, Kinaradise & Krydder Tomat Dressing

Hjemmebagt Gulerodsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød samt Smør

 

Tirsdag

Ovnstegt Sennepsmarineret Skinke med Pom au Four & Efterårscreme      

Vegetar: Saltbagt Selleri med Sauce Verte

Bagt Selleri med grønne Bønner, stegte Gnocchi, Piment, Babyspinat & Citronvinaigrette 

• Torskerognssalat med Karse • Røget Rullepølse med Sky & Løg

Europæiske Oste med Oliven Nicoise

Grønne Salater med Tomat, Croutons, Ærter, Radise & Ranche Dressing   

Hjemmebagt groft Hvedebrød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Onsdag

Høns i Asparges med Tarteletter 2 stk.

Vegetar: Friede Rice med Grøntsager & Æg

Hvedekerne Salat med Vandmelon, Agurk & Rødløg vendt i Citrus Creme

• Fransk Landsalat • Hamburgerryg med hjemmerørt Italiensk Salat

Chokolade Kage

Grønne Salater med Artiskok, Cherrytomat, Majs, saltet Græskarkerner & Thousand Island Dressing   

Hjemmebagt Valnøddebrød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Torsdag

Boller i Karry med Ris     

Vegetar: Indbagt Spinat med Garlic & Eggplant     

Rødbedesalat med Sesam Vinagrette & Rucola

• Pate med Surt • Oksesalami med Remoulade & ristet Løg

Grønne Salater med Tomat, Agurk, Feta, Springløg & Olie – Eddike Dressing   

Hjemmebagt Græskarkerne brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Fredag

Chili con Carne med Nachos & Avocado Dressing

Vegetar: Bønneragout med Hvidløgsdressing  

Salat af frisk Babyspinat & bagt Pastinak vendt med mild Senneps Vinaigrette     

• Æg & Rejer med Dild & Citron • Roastbeef med Pickles & Peberrod

Grønne Salater med Gulerod, Rosin, marineret Kål, Bønnespire & Sauce Tatar  

Hjemmebagt fransk Landbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød