Frokostmenu

Ugemenu 37

Mandag

The kitchen´s Gullash med carotter, løg og kartoffel  

Vegetar: Spinat tærte med mozzarella 

Rig salat af blomkål med mandler, grana, persille og baby spinat     

• Tunsalat med rødløg og dild • Kyllinge pølse med agurk og chutney  

Grønne Salater med Agurk, Oliven, Peberfrugt, Peanuts & Krydder Tomat Dressing

Hjemmebagt Gulerodsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød samt Smør

 

Tirsdag ”Det store kolde bord”

Lun Leverpostej med Svampe & Bacon & Frikadeller med Surt               

Vegetar: Spansk omelet med soltørret tomat kartoffel      

Kartoffelsalat med soltørret Tomat & Karse            

• ½ Æg & Rejer med Mayonnaise & Dild • Marineret Sild med Løg & Kapers        

Europæiske oste med druer  

Grønne Salater med Senneps broccoli, Rosiner, Majs & Tomat    

Hjemmebagt Hvedebrød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Onsdag

Bagt laks med Ratatouille og Gurkemeje ris

Vegetar: Ratatouille med pasta og grana 

Cremet hvidkåls salat med mild hvidløg og rigeligt med persille samt ristet mandler splitter

• Kartoffelmad med urtemayonnaise og rødløg • Skinke salat med purløg og hakket løg

Solbærkage

Grønne Salater med Ærter, Cherrytomat, Rødbede råkost, saltet Græskarkerner & Thousand Island Dressing   

Hjemmebagt Valnøddebrød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Torsdag

Braiseret svinekæbe i efterårsragout med pommes pure med urter       

Vegetar: Ragout af linser og tomat med friske urter og rigeligt med smørJ      

Salat af bagte rodfrugter og bønner med friske urter og petit spinat   

• Rullepølse med løg og sky • Hønsesalat med bacon og cornichons

Grønne Salater med Blomkåls crudite, Agurk, Hytteost, Rødløg & Olie – Eddike Dressing   

Hjemmebagt Græskarkerne brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Fredag

Okse tortillas med bønner og sprøde salater samt ris og cremet dressing  

Vegetar: Vegetar tortillas med bønner og sprøde salater samt ris og cremet dressing    

 Tomatsalat med pesto og rucola vendt med sprøde rødløg  

• Sønderjysk spegepølse med remoulade og ristetløg • Roastbeef med Pickles & Peberrod

Grønne Salater med Gulerod, Tørret tranebær, Oliven, Bønnespire & Sauce Tatar  

Hjemmebagt fransk Landbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød