Frokostmenu

Ugemenu 38

Mandag

Nakkekam stegt med røget Salt med Ovnkartofler & Efterårsgrønt

Vegetar: Gratin af Kartofler med brunet Smør & Efterårsurter

Rødbedesalat med Babyspinat, Sesam & bredbladet Persille vendt med Sennepsvinaigrette   

• ”Herregårdssalat”, Roastbeef rørt med Senneps Creme & grønne Bønner • Italiensk Fennikelspegepølse med Mayo & Agurk 

Grønne Salater med Tomat, Agurk, Azuki Spire, Radise & Kryddertomat Dressing

Hjemmebagt Foccacia med Rosmarin & Bagerens luksus Kernerugbrød samt Smør

 

Tirsdag

Tandoori Kylling braiseret i kraftig Tomatsauce & Løg serveret med Ris

Vegetar: Spinattærte Chevre

Stegt Spidskål med let syltet Pastinak vendt i Creme Fraiche Dressing 

• Æggesalat med Rejer & Karse • Tomatmad med Mayo, ristet Løg & stegt Bacon

Europæiske Oste med Stikkelsbærchutney

Grønne Salater med Croutons, Majs, soltørret Tomat, Feta & Ranche Dressing  

Hjemmebagt Gulerodsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Onsdag

Varmrøget Laks i cremet Sauce med Pasta, Estragon & Piment

Vegetar: Pasta i creme Sauce med Estragon & Piment

Hvedekernesalat med Balsamico & bagte Svampe krydret med Italienske Urter

• Cremet Hønsesalat med Mango & Karse • Rullepølse med Sky & Løg

Blomme Trifli med Creme Royal & Belgisk Chokolade

Grønne Salater med hårdt bagt Peberfrugt, Rødløg, Artiskok, Gulerod & Thousand Island Dressing  

Hjemmebagt Ciabatta med Durum & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Torsdag

Kalve Cuvette med bagte Løg, saute af Squash & Rosmarin Kartoffel

Vegetar: Grønt farseret Squash gratineret med Mozzarella      

Rig Salat af Blomkål med bagte Løg, Babyspinat & frisk Persille  

• Tunsalat Sweet`n`Sour • Sprængt Kalvespidsbryst med Peberrodscreme

Grønne Salater med sprødt Efterårskål, Agurk, Cherrytomat, Majs & Olie-Eddike Dressing   

Hjemmebagt Malt Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Fredag

Thai Karry med Kylle Kylle, friske Urter, Grønt & Ris

Vegetar: Vegetar Pizza a la The Kitchen  

Tzatziki a la The Kitchen med Kikærter & Rødløg   

• Klassisk Hamburgerryg med Italiensk Salat • Leverpostej med syltet Rødbede

Grønne Salater med Haricoverts, Oliven, Melon, Blegselleri & Sauce Tatar

Hjemmebagt koldhævet Surdejsbrød & Bagerens luksus Kernerugbrød