Konfirmation

Ugemenu 42

Mandag   Forloren Hare med hvide Kartofler, Ærter, Sauce & Ribsgele

Vegetar: Gnochi med Salviesmør & ristede Nødder

Salat af Artiskok med grønne Bønner, Feta, Cherrytomater & Sauce Gribiche (rustik Persillepesto)

• Cremet Tunmousse med brune Bønner & Persille • Peberpaté med Salsa af Surt

Grønne Salater med Ananas, Tranebær, Agurk, Tomat & Krydder Tomat Dressing   

Hjemmebagt Brød, Bagerens luksus Kernerugbrød & Smør

 

Tirsdag Rosmarinristede Strimler af Kalkun & cremet Pasta med Kikærter & Perleløg

Vegetar: Quiche med Tomat, Ost & Pesto

Kartoffelsalat med Ærter, grøn Peber & Citron/Persille Vinaigrette

• Kyllingepølse med Ravigiottisalsa, Agurk & Tomat • Skinkesalat med Urter   

Europæisk Ost med Oliven

Grønne Salater med revet Gulerod, Kerner, Spirer, Oliven & Ranche Dressing

Hjemmebagt Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Onsdag Fiskefrikadeller med Ingefærremoulade & lun Cous Cous Salat med hakket Grønt, Tomat & Tomat Pesto

Vegetar: Saltbagt Knoldselleri med Blomkålspuré & Grønt

Energisalat med revet Gulerod, Hvidkål, Æble, Nektariner, Ingefær, ristede Mandler & Appelsinvinaigrette

• Æg & Tomat med Hummus & Kryddersalt • Spegepølse med Remo & ristede Løg Chokomousse med Nougatineknas

Grønne Salater med små Pastahorn, marinerede Oliven, Cheddar, Jalapenos & Thousand Island Dressing      

Hjemmebagt Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Torsdag Oksekød i rød Karry/Kokos Sauce med snittet Gulerod, Selleri, Rødløg, Chili & Nudler

Vegetar: Gratin af grillet Grøntsager & Tzatziki Hvedekernesalat med Broccoli, hvide Bønner & asiatisk Ærte/Mangopuré

• Skaldyrssalat med Krabbe, Rejer, røget Laks, Citron & Chili • Bondeskinke med italiensk Salat & Persilledrys

Grønne Salater med Blomkålsbuketter, Rugbrødscroutoner, hakket Tomat, Persille & Olie-Eddike Dressing    

Hjemmebagt Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Fredag Boller i Karry med Kokos, Æble & Hyldeblomst – serveres med Ris & Mangochutney

Vegetar: Auberginelasagne med kraftig Tomatsauce & Parmesan Pastasalat med Majs, Tomat, Estragoncreme, Bacon & Kørvel

• Leverpostej med Rødbeder • Roastbeef med Peberrodscreme & Peberrod

Grønne Salater med ristede Majs, Ærter, Appelsinmarineret Fennikel, Hasselnød & Sauce Tatar

Hjemmebagt Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød