buffeter

Ugemenu 43

Mandag   Provencebagt Kyllingebryst med Pommes au Four, Hvidløgsbagte Rodfrugter & Aioli  

Vegetar: Selleri/Kartoffel Creme med mild Hvidløg & Rodfrugter

Fyldig Efterårssalat med Bønner, hakkede Mandler, Bagte rødløg, Abrikoser & Tomat Pesto

• Kødpølse med Remo & ristet Løg • Røget Laksesalat med Dild & rørt Hytteostecreme

Grøn Salat med Majs, Blomkål, Agurk, Chili Nødder & Kryddertomat Dressing  

Hjemmebagt lyst Brød, Bagerens luksus Kernerugbrød & Smør

 

Tirsdag Beef ´n´Curry i Kokoscreme med Piment, Efterårs løg, Ananas, Bambusskud & Ris

Vegetar: Stegte Ris med Efterårsgrønt

Asiatisk Cole Slaw med Spirer, Sesam & Sur/Sød Riseddikedressing

• Torskerognssalat med Dild, Agurk, Radise & Citron • Rullepølse med Italiensk Salat & Agurketern    

Udvalg af Ost med solbærkompot

Grøn Salat med Broccoli, Gulerod, røde Bønner, Peanuts & Ranche Dressing       

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Onsdag Tarteletter med Høns i Asparges & frisk Persille

Vegetar: Fyldt Peberfrugt med Rosmarinstegt fyld

Spidskålssalat med Forårsløg, Æble, Hvedekerner, Citrus & Rapsolie    

• Oksebryst med Peberrodscreme & Cherrytomat • Rørt Tunsalat med Rødløg & Kapers  

Hr. Rasmussens Gulerodskage med Kanel & Nødder                                                                                                                                       

Grøn Salat med Champignon, Kikærter, Peberfrugt, Croutons & Thousand Island Dressing     

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Torsdag Ragout af Svinemørbrad i fintsnittede Porre, Rødløg, Pok Choy, Svampe & urtemos

Vegetar: Efterårstærte med Svampe & Løg

Blomkålssalat med Haricoverts, Cherrytomater & Spinat vendt med Balsamico-Honning Emulsion

• Leverpostej med syltet Agurk • Skinke med Karrysalat & Karse    

Grøn Salat med Ærter, Melon, Agurk, Feta & Olie- Eddike Dressing  

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Fredag Spaghetti Bolognaise Classico & friskhøvlet Parmesan

Vegetar: Grillet Grønt med Polenta & Parmesan

Artiskoksalat med røde & grønne Bønner, soltørret Tomat Tapanade på Rucolasalat

• Skinke med Røræg & Purløg • Leverpostej med Timiansyltede Rødbede

Grøn Salat med Cherrytomat, Hytteost, Agurk, bagt Squash med Rødløg & Sauce Tatar

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød