The-Kitchen-ost

Ugemenu 47                        

Mandag Kalkun i cremet Pasta med soltørret Tomat, frisk Basilikum & høvlet Parmesan

Vegetar: Pasta med dagens Grøntsager & frisk Parmesan i cremet Hvidvinssauce

Bagte Gulerødder med Fennikel & petit Spinat vendt med Sesam Vinaigrette med Citrusolie

• Røget Filet med Røræg & Purløg • Peberpaté med Cornichoner & Løg

Grønne Salater med Radise, Hvidkål, Feta, Tomat & Kryddertomat dressing 

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød samt Smør

 

Tirsdag Provence Kødboller med let stuvet Spinat & ristede Krydderkartofler

Vegetar: Provencefarseret Peberfrugt med let stuvet Spinat med Tomat & ristede Krydderkartofler

”Chefs Salad” med Skinke, Ost, Hari Coverets, Romaine Salat & Peberrodsdressing  

• Roastbeef med Pickles, ristet Løg & Tomat • Cremet Krabbesalat med Ananas & Karse

Europæisk Ost med Blåbær Syltetøj

Grønne Salater med Ærter, revet Gulerod, rød Peber, Blomkål & Ranche Dressing  

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Onsdag Tarteletter med Høns i Asparges (2 stk pr gæst)

Vegetar: Grøntsager i Karry & Ris Pilaw

Pastasalat Tomater & Rødløg vendt med Rucola, Mozzarella & klassisk Pesto

• Sønderjysk Spegepølse med Hytteostcreme & frisk Agurk • Æg & Tomat med krydderurtemayonnaise

Gulerodskage med Citruscreme

Grønne Salater Oliven, Broccoli, bagt Pastinak, Majs & Thousand Island Dressing   

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Torsdag Krydret Nakkekam med Pastinakmos & Basilikum/Tomatsauce

Vegetar: Grillede hele Tomater med Pastinakmos

Rødbedesalat med frisk Grønkål, ristede Valnøddebrud, Pære & Fennikel vendt i Orange Dressing

• Fiskefrikadeller Dild & Remoulade • Leverpostej med glad gris & Rødbedetern

Grønne Salater med Agurk, bagte Selleritern, Artiskok, tørret tranebær & Olie-Eddike Dressing

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød

 

Fredag Byg Selv Pitabrød – Mexikrydret Oksekød, frisk Salat, revet Gulerod, Tomat, Agurkeskiver, Løg & cremet Chili-Avocadocreme

Vegetar: Byg Selv Pitabrød – Frisk Salat, revet Gulerod, Tomat, Agurkeskiver, Løg & cremet Chili-Avocadocreme

Salat af Hvidkål & Spinat vendt med tørret Figner hertil Honning/Chili Dressing

• Silkeskåret Serrano Skinke med Blomkåls Crudite • Paprikakalkun med Peberfrugt Salsa

Grønne Salater med Rødbede Råkost, Peanuts, Blegselleri, Kinaradise & Sauce Tatar

Hjemmebagt lyst Brød & Bagerens luksus Kernerugbrød